Echipa Shot.md vine cu un spectru de prețuri pentru serviciile acordate, în măsură să corespundă necesităților și așteptărilor unui număr cît mai larg de clienți. În același timp, necesită a fi menționat faptul, că Beneficiarii nu vor simți lipsa de calitate în lucrarea finală primită. Diferența de preț se efectuează în baza cheltuielilor suplimentare pe care le suportă echipa de filmare în dependență de modalitatea de prezentare a materialului final.

Astfel, calitatea generală a lucrării este dupa cum urmeaza:

Foto:

În dependență de amploarea evenimentului, în final se livreaza aproximativ 1200-2200 poze, toate prelucrate la capitolul balanță de culori și cadrare. Pozele de  la sesiunea foto (parc) se prelucrează suplimentar în Photoshop la tonalitate fețe, plastică (la necesitate), ștergerea elementelor nedorite în cadru, corectarea defectelor pielii, etc.

Video:

Filmările au loc în format Full HD 1920x1080. La alegere, mirii pot opta pentru 2 tipuri de montare: generală (filmuleț de 3-4 ore), sau selectivă (filmuleț de la o oră pînă la o ora 30 minute) care include cele mai importante evenimente de la serbare. Indiferent de pachetul selectat (exclusiv pachetul brut), montarea va include clipuleț general al evenimentului precum și clipulețul de plimbare.

Pachetul FULL, care include o echipă de filmare din 4 persoane presupune mai multe poze finale și se recomandă la nunți de la 140 invitați în sus. Pe partea video, acest pachet include utilizarea filmărilor aeriene (drona), utilizarea echipamentului suplimentar (slider și stabilizator de imagine), care sînt greu de a fi combinate de către un singur operator video.

 

Pret pentru un serviciu in sezonul 2018 constituie pentru material brut, fara prelucrare 200 euro (foto si video va constitui 400 euro) , pentru material prelucrat, predat pe CD-uri 350 euro pentru un serviciu (700 euro total foto si video), pentru material predat pe flash, in cutii de lemn si album foto, pretul pentru un serviciu constituie de la 450 euro pentru un serviciu (900 euro total foto si video). Filmarile in mai multe camere, inclusiv drona, se discuta separat.

Atentie: Preturile pot varia fata de cele descrise pe site, recomandam sa telefonati pentru a preciza pretul. Clientii fideli beneficiaza de reduceri. Reduceri pot fi efectuate si in depedenta de timpul evenimentului si incarcarea echipei de filmare.

 

Notă: dacă timpul de filmare este depășit, fiecare ora suplimentara se achită a cîte 25 euro pentru servici, sau 50 euro total per ora.

 

Filmarile a astfel de evenimente precum cumetrii, boteze, zile de naștere, family story, etc, se discuta separat prin telefon, sau la o eventuala întîlnire.

 

Pentru întrebări suplimentare apelați la nr. de telefon: +37368583338, sau prin poșta electronică la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau skype: shot.md, sau Facebook: https://www.facebook.com/shot.md/